Vi har samlet at til Mor & barn

Børne- og Baby Universet har vi samlet alt, hvad der handler om børn i alle aldre lige fra den nyfødte til børn i skolealderen. Du finder også en række produkter, som mange gravide har behov for - både før, under og efter fødslen.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

 

Her finder du produkter til velvære og kropspleje til den gravide, men også pleje- og intimprodukter til den vordende mor og tiden efter fødslen. Mange lider af kvalme, ændret fordøjelse og har områder på kroppen, som forandrer sig. Nogle er måske ømme efter amning eller har flere strækmærker end før. Søger du den perfekte barselsgave, så lad dig inspirere i Baby Universet, hvor du kan kombinere gaver til både mor og baby. Hvad med en kurv med f.eks. amme te, vaskesvamp til mor eller baby, en lækker badeolie, håndsprit og måske en hårbørste til baby'en.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.