Babycreme

Din babys hud kan have behov for øget beskyttelse. Det kan være om vinteren, hvor huden har tendens til at blive tør. Det kan også være i ansigtet, hvis babyen er meget udenfor. Du kan finde cremer og lotions til alle dele af babyens krop, som er tilpasset en babys sarte hud.
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Taler vi om helt nyfødte baby'er, så er deres hud dækket af fosterfedt, som de første dage tørrer ind og det yderste hudlag skalder af. Denne proces er helt naturlig inden der dannes ny hud, som er smidig og fugtig i sig selv.

 

Helt nyfødtes hud har således bedst af blot at holdes ren og tør. Husk altid at tørre alle hudfolder efter vask og bleskift, og lad gerne baby'en "lufttørre" inden huden bliver pakket ind i en ny ble eller tøj. Vi hører, at mange baby'er er vilde med at blive tørret med en hårtørrer med lav varme - både pga lyden og den behagelige lune luft, som direkte rammer huden. Men hold passende afstand og hellere lidt koldere temperatur, hvis du er i tvivl.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.