Babymad

Det er vigtigt at de ting du putter i dig selv er af høj kvalitet, men endnu vigtigere er det, at de små babyer får god og nærende mad uden tilsætningsstoffer. Dette afspejler sig også i vores udvalg, hvor du stort set kun finder økologisk babymad. Gå bl.a. på opdagelse i en af de absolutte favoritter som Ellas Ktichen.  

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Hvornår kan du begynde at bruge babymad?

Som udgangspunkt plejer man at sige et spædbarn er klar til afvænning fra moderens mælk, når de er omkring 6 måneder gamle. Altså skifte fra modermælk til indtagelse af anden kost også.

Der er dog også nogle generelle tegn du kan rette dig efter, som f.eks.:

 

  • At de kan holde deres eget hoved oprejst og sidde komfortabelt med støtte
  • At de viser gode tegn på hånd-og-øje koordination. Det vil sige at de kan få deres yndlingslegetøj ind i munden

Det handler i bund og grund bare om at følge dit instinkt i forhold til, hvornår tiden er rigtig. Hvis dit barn ikke tager imod maden, så bare vent en uge og prøv så igen.

Hvorfor bruge babymad?

Der kan være mange årsager til, hvorfor du skal bruge babymad. Først og fremmest vælger mange det, fordi det er nemt - og det er slet ikke så dumt, fordi så er der jo mere kvalitetstid sammen med den lille guldklump.


Fordi det er nemt, så er det også nemmere at købe forskellige varianter og variere smagen, hvilket også gavner i det lange løb, da du vænner babyen til nye smage.

Mange undersøgelser viser rent faktisk også, at den færdigkøbte babymad er helt på højde med den hjemmelavede, når det kommer til kvalitet og næringsstoffer. Derfor kan du også i langt de fleste tilfælde vælge den færdiglavede med god samvittighed.

Derudover er babymaden også nøje sammensat af eksperter, så indholdet er vitaminer, mineraler og andre gode næringsstoffer er velbalanceret.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.