Babysalve

Babyhud og baby gummer er sarte og følsomme, og kan i perioder have brug for lindring med gummedråber og salve ved f.eks. rød numse. Ved rød numse anbefales ofte brug af salve og zinksalve, som normalt virker hurtigt og beskyttende.
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

For mange er zinksalven et vidundermiddel mod rød numse, men effekten kan variere fra baby til baby. Prøv dig frem evt. med forskellige zinksalver. Hvis lindringen ikke har ønsket effekt efter noget tid, så kontakt din læge eller sundhedsplejerske, da der så kan være andre dybereliggende årsager. 

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.