• Concealer deep beige Erase Concealer deep beige Erase
  • Concealer neutral Erase Concealer neutral Erase
  • Concealer medium Erase Concealer medium Erase

Nvey Eco Concealer

199,00 kr

* Påkrævede felter

199,00 kr

Nvey Eco Concealer

En god dækkende concealer med kastorolie, udvundet fra bønnerne af Kristpalmen. Virker beroligende på huden og fugtgivende.
NVEY ECOs Erase concealer dækker effektivt skønhedspletter, rødme, mørke rande under øjnene og andre skønhedsfejl. En speciel blanding af økologisk tidsel-, jojoba-, castor-olie og naturlige antioxidanter, gør NVEY ECOs Erase Concealer beroligende og sikrer en jævn dækning. Den påføres let og blidt over eller under din foundation og anvendes bedst sammen med NVEY ECOs – ECO Friendly concealer Brush.

Egenskaber:

Økologiske ingredienser
Beriget med vitaminerne A, C og E
Lang holdbarhed 

Bemærkning.:

Må ikke indtages. Undgå kontakt med øjet.

Ingredienser.:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*
Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil*
Cera Alba (Beeswax)*
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*
Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax
Heptyl Undecylenate
Copernicia Cerifera (Narnauba) Wax*
Glyceryl Behenate
Benzyl Alcohol
Salicylic Acid
Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil
Tocopherol (vitamin E)
Ascorbyl Palmitate (vitamin C)
Sorbic Acid
Glycerin
Kan indeholde:
CI 77891
CI 77491
CI 77492
CI 77499
CI 77019 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener.:

Benzyl Alcohol

NaTrue.:

Mærket er skabt af en forening af europæiske producenter af natur-kosmetik og økologisk kosmetik. Der findes tre typer NaTrue-mærker:

• Naturkosmetik
• Naturkosmetik med en økologisk andel
• Økologisk kosmetik

For mærket til naturkosmetik er der krav til indholdet af både naturlige og naturlignende stoffer. Kravene er afhængige af, hvilke produktgrupper det drejer sig om. Naturkosmetik med en økologisk andel skal som minimum opfylde de samme krav som for naturkosmetik, men for nogle af produktgrupperne er der strammere krav. F.eks. skal sæbe minimum indeholde 15 procent naturlige stoffer, mens naturkosmetik-mærket sæbe kun behøver at indeholde en procent.

Desuden skal mindst 70 procent af ingredienserne fra planter og dyr komme fra økologisk landbrug eller naturen. For mærket til økologisk kosmetik er der krav om, at 95 procent af ingredienserne fra planter og dyr skal komme fra økologisk produktion eller indsamling fra naturen. Derudover er der for nogle produktgrupper strammere krav end til de to andre mærker, når det handler om andelen af naturlige og naturlignende stoffer. Alle stoffer som må bruges i NaTrue-mærket kosmetik, står i en positivliste. Dog er kravene til, hvilke stoffer der kan optages på denne liste ikke tydelig.

Indholdsfortegnelse:
VITAMIN A VITAMIN C VITAMIN E