• ØKOlogisk Deo roll-on 50 ml ØKOlogisk Deo roll-on 50 ml

ØKOlogisk Deo roll-on 50 ml

39,95 kr
  • Køb 3 for 108 og spar 10%
  • Køb 6 for 180 og spar 25%

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • EcoCert-mærket er oprindeligt et fransk økologimærke, men siden 1991 har mærket bredt sig intenationalt, så EcoCert-mærket kan ses på produkter fra hele verden. EcoCert er en privat organisation, der er certificeret til at kontrollere og udstede mærket. For at kunne bære EcoCertmærket, skal mindst 95 procent af indholdet i produkterne være naturlige, ikke giftige og kunne nedbrydes i naturen. EcoCert-mærket findes bl.a. på fødevarer, kosmetik og tekstiler.
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

ØKOlogisk Deo roll-on 50 ml

Deo Roll-on, Økologisk Certificeret.

Beskrivelse:

Økologisk certificeret Deo Roll-on med Aloe Vera. Plejer huden og beskytter mod sved og lugt. ØKOlogisk er en bæredygtig hår- og hudplejeserie, som er økologisk certificeret, deklareret i samarbejde med Astma & Allergi Danmark og bærer det nordiske miljømærke Svanen. 

Anvendelse:

Påfør produktet dagligt på en ren og tør hud. Lad produktet tørre inden kontakt med tekstiler. Velegnet til alle hudtyper med antibakteriel effekt.

Ingredienser:

Aqua
Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*
Glycerin*
Triethyl Citrate
Xanthan Gum 
Potassium Sorbate
Sodium Benzoate 
Citric Acid 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indholdsfortegnelse:

Vær den første til at bedømme dette produkt