• ØKOlogisk Shampoo 500 ml ØKOlogisk Shampoo 500 ml

ØKOlogisk Shampoo 500 ml

69,00 kr
  • Køb 3 for 198 og spar 5%
  • Køb 6 for 348 og spar 16%

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
  • Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. For at produkter kan få den blå krans skal de leve op til nogle standarder. De må bl.a. ikke indeholde parfume, formaldehyd, MI m.m. Farvestoffer tillades ikke i kontakt med huden. De mærkede produkter skal gøre det lettere at minimere risikoen for at udvikle kontaktallergi og undgå bestemte stoffer (bl.a. hvis du har allergi).
  • EcoCert-mærket er oprindeligt et fransk økologimærke, men siden 1991 har mærket bredt sig intenationalt, så EcoCert-mærket kan ses på produkter fra hele verden. EcoCert er en privat organisation, der er certificeret til at kontrollere og udstede mærket. For at kunne bære EcoCertmærket, skal mindst 95 procent af indholdet i produkterne være naturlige, ikke giftige og kunne nedbrydes i naturen. EcoCert-mærket findes bl.a. på fødevarer, kosmetik og tekstiler.
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

ØKOlogisk Shampoo 500 ml

Shampoo, Økologisk Certificeret.

Beskrivelse:

Økologisk certificeret shampoo med Aloe Vera - Velegnet til alle hårtyper. Tilfører håret fylde og glans med plejende effekt.

ØKOlogisk er en bæredygtig hår- og hudplejeserie, som er økologisk certificeret, deklareret i samarbejde med Astma_Allergi Danmark og bærer det nordiske miljømærke Svanen.

Anvendelse:

Fordel produktet i vådt hår, massér ind og skyl ud. For ekstra blødgørende effekt, anvend herefter ØKOlogisk balsam.

Ingredienser:

Aqua
Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*
Sodium Coco-Sulfate
Glycerin*
Sodium Cocoamphoacetate
Lauryl Glucoside
Cocamidopropyl Betaine
Sodium Chloride
Citric Acid
Polyglyceryl-4 Caprate
Sodium Benzoate
Sodium Benzoate 
Potassium Sorbate
Sodium Gluconate 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Indholdsfortegnelse:

Vær den første til at bedømme dette produkt