• Ørbæk Økologisk Kaffe likør Fionia 700 ml Ørbæk Økologisk Kaffe likør Fionia 700 ml

Ørbæk Økologisk Kaffe likør Fionia 700 ml

249,00 kr
ELLER
 • Det fælles mærke for økologiske produkter i EU svarer til det danske røde Ø-mærke. Når en fødevare er mærket med EU's økologilogo, viser det at varen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning. Økologiske fødevarer er produceret på en måde, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyre velfærd hele vejen fra jord til bord. Fødevarer, der mærkes som økologiske, skal være fremstillet af råvarer, som stammer fra autoriserede økologiske landbrug. Derudover skal de overholde særlige krav til sammensætning og forarbejdning. De må under ingen omstændigheder være fremstillet ved brug af GMO eller ioniserende stråling.
 • Det danske mærke for økologi stiller lidt skrappere krav end EU. Økologiske producenter, der er med i ordningen, skal overholde særlige regler for produktionsmetoder og dyrevelfærd, og myndighederne fører kontrol med, om økologireglerne bliver overholdt. Mærket kan også ses på økologiske fødevarer fra udlandet, hvis de er tilberedt i Danmark. Forarbejdede økologiske fødevarer som f.eks. leverpostej, marmelade og forskellige færdigretter må ikke indeholde kunstige sødestoffer eller kunstige aromaer, og der er tilladt langt færre tilsætningsstoffer end i konventionelt fremstillede fødevarer.
 • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Ørbæk Økologisk Kaffe likør Fionia 700 ml

Økologisk kaffe likør

Beskrivelse:

Når du køber vin, øl og spiritus, så bekræfter du, at du overholder den lovgivningsmæssige aldersgrænse, som er flg.:
* Alkohol 1,2 > 16,5 %: 16 år 
* Alkohol fra og med 16,5 %: 18 år

Denne kaffelikør er fremstillet på vores eget fynske mikro-destilleri. Vi benytter kun udvalgte råvarer i vores produktion. 

Kaffelikør har måske ikke altid været jordens mest trendy drik, som popstjerner og andre med en høj hipheds-faktor har identificeret sig med. Men det har alligevel været en af de bedst sælgende typer likør og det kan man egentligt også godt forstå. Den lækre kombination af kaffe, sukker og spiritus – The Dude abides (foretrækker ligefrem).

Noget kunne dog tyde på det vil ændre sig i 2015. Altså ikke forstået på den måde der vil blive solgt færre flasker kaffelikør. Kaffelikør, andre typer spiritus og drinks lavet med kaffe står derimod til at blive det nye sort. Derfor er det også en fornøjelse, at kunne sætte en kaffelikør på hylden i den lille webshop.

Anvendelse:

På grund af den ekstra omhyggelige og kvalitetsbevidste måde Fiona Kaffelikør bliver produceret på kan den sagtens drikkes rent, evt. til kaffen eller desserten. Jeg vil anbefale du drikker den let afkølet (10-15 grader) eller 4-6 cl. i et glas med en enkelt isterning. Der er også mange der foretrækker at drikke den direkte fra køleskabet og hvis det er sådan du kan lide den, er det naturligvis også sådan du skal drikke den.

Bare husk: jo koldere, jo mindre smag. Man kan også lave en masse fantastiske drinks og cocktails med kaffelikør

Den helt klassiske kaffelikør-cocktail er en White Russian (eller Black Russian, hvis du springer fløden over).

Ingredienser:

Alkohol fra rørsukker melasse (rom)*
rørsukker* 
kold kaffe udtræk*
karamel*
vanille udtræk* 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Ingen Kendte

Næringsdeklaration indhold pr. 100g:

 • Energifordeling i varen 
 • Fedt
 • Heraf Mættede Fedtsyrer  
 • Kulhydrat 
 • Heraf sukkerarter 
 • Kostfibre 
 • Protein 
 • Salt 
Indholdsfortegnelse:
ØKO EUROPÆISK ØKOLOGISK CERTIFICERET