Refill Til Dækstift

Sund, naturlig og økologisk makeup uden parabener

Necesario har et stort udvalg af naturlig og økologisk kosmetik uden skadelig kemi.

Vi har udvalgt de lækreste brands, der hvert især har et udvalg af makeup, fyldt med mineraler. Alle vores makeup brands har fokus på økologi, kvalitet og naturlighed.

Det skal ikke være uoverskueligt at komme til at se frisk og skøn ud. Derimod skal det være muligt at opnå et naturligt look, og fremhæve de smukke karakteristika, som vi har hver især. Makeup må ikke være en belastning for huden. Den skal være et supplement til din daglige skønhedsrutine, og bidrage med pleje, ved hjælp af rene ingredienser og planteudtræk. Vi mener, at makeup skal have egenskaber som bidrager med en følelse af lethed, friskhed og selvfølgelig skønhed.

Blandt de udvalgte kosmetikmærker som Necesario fører er der mange muligheder inden for naturlig kosmetik, og vi har samlet dem for dig. Du kan finde alt fra pudder og foundation, til læbestifter og mascara. Alle vores makeup produkter er udviklet med naturlige ingredienser. De indeholder ikke skadelig kemi som kunstige farvestoffer, syntetisk parfume, parabener eller syntetiske konserveringsstoffer.

Her har du Necesario's udvalg af økologiske Øje Produkter Indenfor følgende kategorier:

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.