• Rioja Santalba 750 ml Rioja Santalba 750 ml

Rioja Santalba 750 ml

244,00 kr
ELLER
 • Det fælles mærke for økologiske produkter i EU svarer til det danske røde Ø-mærke. Når en fødevare er mærket med EU's økologilogo, viser det at varen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning. Økologiske fødevarer er produceret på en måde, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyre velfærd hele vejen fra jord til bord. Fødevarer, der mærkes som økologiske, skal være fremstillet af råvarer, som stammer fra autoriserede økologiske landbrug. Derudover skal de overholde særlige krav til sammensætning og forarbejdning. De må under ingen omstændigheder være fremstillet ved brug af GMO eller ioniserende stråling.
 • Produkter der opfylder lovkravene omkring indholdet af gluten i selve produktet og produktionsprocesserne. Ofte er disse glutenfri varer velegnet til mennesker, som lider af Cøliaki (overfølsomhed overfor gluten). Andre benævnelser for cøliaki er gluten-intolerans og gluten sensitiv enteropati. Du kan læse mere om fødevarer og allergier på www.foedevareallergi.dk.
 • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
 • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Rioja Santalba 750 ml

Økologisk spansk rødvin.

Beskrivelse:

Når du køber vin, øl og spiritus, så bekræfter du, at du overholder den lovgivningsmæssige aldersgrænse, som er flg.:
* Alkohol 1,2 > 16,5 %: 16 år 
* Alkohol fra og med 16,5 %: 18 år

Hippie House præsenterer en vegansk Rioja rødvin til de, som vil være sikre på, at vinen til maden ikke indeholder animalske stoffer. Santalba Natural er en unik vin lavet på spanske Tempranillo druer med rustikke undertoner af kirsebær, blommer og violer. Det er ren og kraftfuld vin med en dyb mørkelilla farve, som vil pryde ethvert middagsbord. Santalba Natural bør indtages veden temperatur på 16 grader og passer især godt til BBQ, risotto, kraftfulde gryderetter, frisk pasta, musaka eller andre krydrede.

Vegansk

vinproduktion vs. økologisk vinproduktion Forskellen på eksempelvis økologiske og veganske vine er, at det inden for økologisk vinproduktion er helt i orden at bruge gelatine, æg eller andre animalske stoffer til at klare og rense urenheder fra vinen, så de ikke “klister” sig til indersiden af flasken. Hvorimod vine som vores Santalba Natural, der er mærket “Vegan friendly”, aldrig har været i kontakt med anImalske stoffer, og du få en ren vegansk vinoplevelse. Ikke tilsat sulfitter.

Alkoholprocent: 13,5%

Præmier og udnævnelser:

Santalba Organic har fået 91 point i den spanske vinguide Guía Peñín. Guldmedalje i MUNDUS VINI BIOFACH. Sølv i CHALLENGE MILLESIME-BIO. Og Guldmedalje ved ECORACIMO i 2013.

Anvendelse: 

Passer især godt til det nyere spanske køkkens retter samt grillet kød som svinemørbrad, lam, kylling eller oksebøffer og til krydrede gryderetter.. Skal Serveres når den har en temperatur på 14-16°C. Velbekomme! 

Ingredienser:

Tempranillo* 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Sulfit

Næringsdeklaration indhold pr. 100g:

 • Energi:
 • Fedt:
 • Heraf mættede fedtsyrer:
 • Kulhydrat:
 • Heraf sukkerarter:
 • Kostfibre: 
 • Protein:
 • Salt: 
Indholdsfortegnelse:
ØKO EUROPÆISK ØKOLOGISK CERTIFICERET