• Rioja Santalba vegansk 750 ml Rioja Santalba vegansk 750 ml

Rioja Santalba vegansk 750 ml

166,00 kr
ELLER
 • Det fælles mærke for økologiske produkter i EU svarer til det danske røde Ø-mærke. Når en fødevare er mærket med EU's økologilogo, viser det at varen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning. Økologiske fødevarer er produceret på en måde, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyre velfærd hele vejen fra jord til bord. Fødevarer, der mærkes som økologiske, skal være fremstillet af råvarer, som stammer fra autoriserede økologiske landbrug. Derudover skal de overholde særlige krav til sammensætning og forarbejdning. De må under ingen omstændigheder være fremstillet ved brug af GMO eller ioniserende stråling.
 • Fødevarer som ikke indeholder æg.
 • Produkter der opfylder lovkravene omkring indholdet af gluten i selve produktet og produktionsprocesserne. Ofte er disse glutenfri varer velegnet til mennesker, som lider af Cøliaki (overfølsomhed overfor gluten). Andre benævnelser for cøliaki er gluten-intolerans og gluten sensitiv enteropati. Du kan læse mere om fødevarer og allergier på www.foedevareallergi.dk.
 • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
 • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Rioja Santalba vegansk 750 ml

Økologisk spansk rødvin.

Beskrivelse:

Når du køber vin, øl og spiritus, så bekræfter du, at du overholder den lovgivningsmæssige aldersgrænse, som er flg.:
* Alkohol 1,2 > 16,5 %: 16 år 
* Alkohol fra og med 16,5 %: 18 år

Skøn rødvin med en intens mørk glød og dyb mørkelilla farve lavet på Tempranillo druer fra 16 år gamle økologiske vinstokke, som gror i 490 meters højde. Vinen produceres i det autonome Rioja område i det nordlige Spanien, som er kendt for sit unikke udvalg af verdensklasse rødvin. Her ligger Santalba Organic på franske egetræsfade i 7 måneder, før den bliver hældt på flaske. Høsten foregår i oktober, og gennem traditionel økologisk vindyrkning formår de hvert år at udvikle vindruer med et meget højt indhold af resveratrolantioxidanter. Med en skøn blødhed og elegant efter smag af f rugtagtig aromaer gør denne vin sig især godt til det nyere spanske køkkens retter samt grillet kød som svinemørbrad, lam, kylling eller oksebøffer og til krydrede gryde- retter. Vinen indeholder undertoner af sorte bær, blommer, ristet karamel, violer, lakrids og krydderier og har en i ntens og kraftfuld efter smag. 
 
Alkohol: 14%. 
 

Præmier og udnævnelser:

Santalba Organic har fået 91 point i den spanske vinguide Guía Peñín. Guldmedalje i MUNDUS VINI BIOFACH. Sølv i CHALLENGE MILLESIME-BIO. Og Guldmedalje ved ECORACIMO i 2013.

Anvendelse: 

Passer især godt til BBQ, risotto, kraftfulde gryderetter, frisk pasta, musaka eller andre krydrede grøntsagsretter. Skal Serveres når den har en temperatur på 14-16°C. Velbekomme! 

Ingredienser:

Tempranillo* 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Sulfit

Næringsdeklaration indhold pr. 100g:

 • Energi:
 • Fedt:
 • Heraf mættede fedtsyrer:
 • Kulhydrat:
 • Heraf sukkerarter:
 • Kostfibre: 
 • Protein:
 • Salt: 
Indholdsfortegnelse:
GLUTENFRIT VEGANER VENLIG ØKO EUROPÆISK ØKOLOGISK CERTIFICERET