• Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. gulerød 30 ml Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. gulerød 30 ml

Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. gulerød 30 ml

95,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. gulerød 30 ml

Økologisk Ansigtsolie

Beskrivelse

God til normal og tør hud. Olien kan anvendes til den daglige pleje af ansigtet, evt. under dagcreme eller make-up. Som med andre olier, gælder det, at dens fugtbevarende virkning bliver bedst, hvis anvendt på let fugtig hud. Olien tilfører huden næring, og holder den spændstig.

Ansigtsolie er god til normal og tør hud. Olien tilfører huden næring, og holder den spændstig.

Abrikoskerneolie (prunus armeniaca), jojobaolie (simmondsia chinensis), æterisk olie af gulerodsfrø (daucus carrota). Naturlig e-vitamin (tocopherol). 

Olie af gulerodsfrø er rig på vitaminer og mineraler, og beta-carotin, Gulerodsolien har en særlig, dyb, let krydret duft, og den bidrager til at give ansigtet en smuk glød.

Jojobaolien stammer fra en plante, der vokser i ørkenen. Det siges, at Indianerne har brugt den til ansigt og hår. Jojobaolien minder i sin sammensætning om hudens egen talg, hvad der gør den særdeles velegnet til hudpleje, hvor den yder en vis beskyttelse bl.a. mod sol og andre ydre påvirkninger.

Anvendelse.:

Denne olie er for normal, tør hud, og også for uren hud. Olien kan anvendes til den daglige pleje af ansigtet, evt. under dagcreme eller make-up. Dens fugtbevarende virkning bliver bedst, hvis anvendt på let fugtig hud.
 
Ingredienser:
 
Prunus Armeniaca Kernel Oil (Abrikoskerneolie)
Simmondsia Chinensis Oil
Daucus Carota Oil
Tocopherol
Geraniol
Limonene
Linalool 
 
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Geraniol
Limonene
Linalool
Indholdsfortegnelse:
VEGANER VENLIG ØKOLOGISK CERTIFICERET

Vær den første til at bedømme dette produkt