• Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. kamille 30 ml Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. kamille 30 ml

Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. kamille 30 ml

95,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Sæbeværkstedet Ansigtsolie m. kamille 30 ml

Økologisk Ansigtsolie

Beskrivelse

Denne olie er for sart, tør eller irriteret hud. Olien kan anvendes til den daglige pleje af ansigtet, evt. under dagcreme eller make-up. Som med andre olier, gælder det, at dens fugtbevarende virkning bliver bedst, hvis anvendt på let fugtig hud. Olien tilfører huden næring, og holder den spændstig

Abrikoskerneolie (prunus armeniaca), avocadoolie (persea gratissima), æterisk olie af kamille (matricaria chamomilla). Naturlig e-vitamin (tocopherol).

Olien indeholder abrikoskerneolie og avocadoolie, der har gode nærende og beskyttende egenskaber. Endelig er olien tilsat en svag koncentration af blå Kamille, en af de fineste æteriske olier, med enestående beroligende, helende egenskaber.

Anvendelse.:

Denne olie er for normal, tør hud, og også for uren hud. Olien kan anvendes til den daglige pleje af ansigtet, evt. under dagcreme eller make-up. Dens fugtbevarende virkning bliver bedst, hvis anvendt på let fugtig hud.
 
Ingredienser:
 
Prunus Armeniaca Kernel Oil
Persea Gratissima Oil*
Matricaria Chamomilla Flower Oil
Tocopherol 
 
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Ingen Kendte
Indholdsfortegnelse:
VEGANER VENLIG ØKOLOGISK CERTIFICERET

Vær den første til at bedømme dette produkt