• Sæbeværkstedet Arganolie 50 ml Sæbeværkstedet Arganolie 50 ml

Sæbeværkstedet Arganolie 50 ml

95,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Sæbeværkstedet Arganolie 50 ml

Økologisk Arganolie

Beskrivelse

Arganolie er en fantastisk olie, god til både hud hår og negle. Olien virker plejende og regulerende og kan anvendes til såvel normal, som tør irriteret, eller fedtet hud. Den har et stort indhold af essentielle fedtsyrer og vitamin E, og den er god til både hud, hår og negle.

Arganolien stammer fra Marokko, hvor den længe har været et vigtigt element i berberkvindernes skønheds- og hudpleje. Den kommer fra træet Argania Spinosa, som især vokser i den sydlige del af Marokkos ørken. Træet går i dvale i når det er tørke, hvad det ofte er i Marokkos ørken, men vågner op og blomstrer når regnen kommer. Træet kan blive op mod 300 år. Frugten fra træet minder meget om en oliven, og i frugtens sten er der 1-3 frø og det er fra disse frø olien kommer.

Olien er gennem flere århundreder blevet anvendt af befolkningen brugt af indbyggerne i landet, både til at spise og til pleje af hud og hår. De senere år har resten af verden fået øjnene op for argan olien, og mange kalder arganolien for ”Marokkos Guld”.

Læs mere her

Anvendelse.:

Olien bruges til pleje af hud, også uren hud, hår og negle. 

Ingredienser:
 
Argania Spinosa Oil* 
 
Allergener:
 
Ingen Kendte
Indholdsfortegnelse:
VEGANER VENLIG ØKOLOGISK CERTIFICERET

Vær den første til at bedømme dette produkt