• Sæbeværkstedet Fodbadesalt 200 g Sæbeværkstedet Fodbadesalt 200 g

Sæbeværkstedet Fodbadesalt 200 g

73,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.

Sæbeværkstedet Fodbadesalt 200 g

Fodbadesalt med duft.

Beskrivelse

Gør fodbadet opkvikkende og stimulerende. Forkæl dig selv med et kølende og rensende fodbad med håndhøstet badesalt fra Guerande i Bretagne blandet med pebermynte, rosmarin og citrongræs. Gør fodbadet opkvikkende og stimulerende, med vores fodbadesalt.

Havsalt (sal maris), økologisk pepermynte, æterisk olie af pebermynte (mentha piperita), rosmarin (rosmarinus officinalis), citrongræs (cymbopogon flexuosus), linalool*, citral*.

Naturligt forekommende i æteriske olier

Beliggende ved foden af Guerandes Citadel, har saltengene gennem århundreder vidnet om den perfekte symbiose mellem mennesket og naturen. Frugt af havet, solen og vinden, bliver saltet fra Guerande håndhøstet af ”paludiers”, efter en årtusindgammel tradition. Dette havsalt er fra naturens hånd gråt, og garanteret ubehandlet, uraffineret, uden tilsætningsstoffer. Der er rigt på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffer.

Vi har taget dette kvalitetsprodukt og kombineret det med urter, teer, blomsterblade og omhyggeligt sammensatte æteriske olier, og heraf er opstået en serie af luxusbadesalte, lige til badekarret eller et dejligt fodbad.

Saltet er økologisk, certificeret efter specifikationer fra ”Nature et Progres”.

Anvendelse.:

Ca. 2 spsk. i et fodbad.
 
Ingredienser:
 
Sal Maris
Mentha Piperita Leaf
Mentha Piperita Oil
Rosmarinus Officinalis Leaf Oil
Cymbopogon Flexuosus Oil
Citral 
 
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Citral 
Indholdsfortegnelse:

Vær den første til at bedømme dette produkt