• Sæbeværkstedet Håndbalsam 75 g Sæbeværkstedet Håndbalsam 75 g

Sæbeværkstedet Håndbalsam 75 g

98,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Sæbeværkstedet Håndbalsam 75 g

Håndlavet gavepose med komplet ansigtssæt.

Beskrivelse

Når dine hænder føles som et stykke groft sandpapir fra Jem & Fix. Når dine børn siger ”av”, når du stryger dem kærligt på kinden. Når du har brugt hænderne dagen igennem til at arbejde med, og det kan man både se og mærke på dem. Så er det rigtig godt at slutte dagen med at smøre dem med ”Milde Hænder” Håndbalsam.

Dine hænder bliver udsat for lidt af hvert i løbet af en dag. Slid, kulde og hyppig vask gør at hænderne kræver særlig pleje. Denne reparerende balsam er god mod revner, sprækker og tør hud.

Milde hænder Håndbalsam indeholder olivenolie, bivoks og sheasmør (altsammen økologisk), en idéel kombination af helende, blødgørende og beskyttende ingredienser. Balsammen er desuden tilsat helende olie af morgenfrue og lidt æterisk olie af rosmarin og citron.

INCI: Olea europea, Butyrospermum parkii, cera alba, calendula, rosmarinus officinalis, citrus limonum. (limonene, linanol, citral, linalool).

Anvendelse.:

Håndbalsammen er meget drøj i brug. Tag en smule op i hånden, og massér det langsomt og grundigt ind i hænderne. Balsammen trækker ikke ind på et øjeblik. Giv dig selv 5 minutter, hvor du ikke skal bruge hænderne til noget andet..

Ingredienser:
 
Olea Europaea Fruit Oil*
Cera Alba
Butyrospermum Parkii Butter*
Calendula Officinalis Flower Oil
Rosmarinus Officinalis
Citrus Limonum
Limonene
Linalool 
 
Allergener:
 
Limonene
Linalool
Indholdsfortegnelse:

Vær den første til at bedømme dette produkt