• Sæbeværkstedet Saltscrub Vildrose 250 ml Sæbeværkstedet Saltscrub Vildrose 250 ml

Sæbeværkstedet Saltscrub Vildrose 250 ml

120,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
 • Forventet levering 1-4 dage
 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • E-mærket godkendt
 • Prismatch på Necesario.dk
 • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
   
 • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
 • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Sæbeværkstedet Saltscrub Vildrose 250 ml

Økologisk Saltscrub

Beskrivelse

Eksfoliér din hud med denne skønne saltskrub. Ved at skrubbe huden fjerner du de døde hudceller og du får en glat og fin hud. Derudover stimulerer du blodomløbet.

Det er en rigtig skøn afslutning af badet at bruge en god bodyscrub. Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Du kan droppe alt, hvad der hedder bodylotion, kropsolie og creme, for huden er blød og smidig allerede.

Denne skrub består af uraffineret, økologisk atlanterhavssalt i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æteriske olier af lavendel, rosengeranium og ylang-ylang. Derimod indeholder den ikke kunstige parfumer eller parabener.

Vildrose bodyscrub indeholder økologisk atlanterhavssalt (sal maris), sød mandelolie (prunus dulcis). Æterisk olie af ylang-ylang (cananga odorata), lavendel (lavandula angustifolia), og geranium (pelargoneum graveolens), *limonene, *linalool, *geraniol, *citronellol, *citral.

*Naturligt forekommende i æteriske olier. Naturlig e-vitamin (tocopherol).

Sådan bruger du Saltscrub Vildrose

Når du træder ud af badet, har du den blødeste hud, du kan tænke dig. Du behøver ikke at bruge lotion, creme eller olie, for med saltet i scrubben har du skrubbet huden fri for døde hudceller og med mandelolien er huden blevet blød og smidig.

Hav bodyscrub bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Scrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen.

 • huden frigøres for døde hudceller
 • hudens naturlige fugtbalance opretholdes
 • blodomløbet stimuleres

Du får en træske med, så du nemmere kan røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

Saltet i Hav bodyscrub

Vi bruger håndhøstet mineralrigt atlanterhavsalt fra Guerande i Bretagne. Her stemmes havvandet op og ledes gennem bassiner, til saltkoncentrationen er så høj, så ”salthøsteren” – ”le paludier”, kan høste saltet med rive morgen og aften, fra april til september.

Skal man vælge en saltskrub eller en sukkerskrub?

Salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

Anvendelse.:

Berig din badeoplevelse med en grundig scrub, gerne som afslutning på badet. Tag en skefuld scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Afslut med at skylle kroppen. Herved frigøres huden for døde hudceller og blodomløbet stimuleres. Mandelolien i scrubben bringer næring til huden og binder fugten, og resultatet er blød og smidig hud.
 
Ingredienser:
 
Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Mandelolie)
Sal Maris
Cananga Odorata Flower Oil
Lavandula Angustifolia Oil
Pelargoneum Graveolens Flower Oil
Tocopherol (E-vitamin)
Linalool
Citronellol
Farnesol
Benzyl Benzoate
Geraniol 
 
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Linalool
Citronellol
Farnesol
Benzyl Benzoate
Geraniol
Indholdsfortegnelse:
VEGANER VENLIG ØKOLOGISK CERTIFICERET

Vær den første til at bedømme dette produkt