• Sæbeværkstedet Sukkerscrub Pink Patchouli 250 ml Sæbeværkstedet Sukkerscrub Pink Patchouli 250 ml

Sæbeværkstedet Sukkerscrub Pink Patchouli 250 ml

120,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
 • Forventet levering 1-4 dage
 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • E-mærket godkendt
 • Prismatch på Necesario.dk
 • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
   
 • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.
 • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Sæbeværkstedet Sukkerscrub Pink Patchouli 250 ml

Økologisk Sukkerscrub

Beskrivelse

Bodylotion med Patchouli og Lavendel. Duften af Patchouli er dyb, aromatisk og let jordagtig. Afbalanceret med Lavendelolien giver Patchoulien en duft, der er indbydende og karakteristisk. Scrubben er med økologisk rørsukker og mandelolie.

Det er en rigtig skøn afslutning af badet at bruge en god bodyscrub. Når du træder ud af badet er du som et nyt menneske, og huden føles babyblød. Du kan droppe alt, hvad der hedder bodylotion, kropsolie og creme, for huden er blød og smidig allerede.

Pink Patchouli Bodyscrub består af økologisk rørsukker i mandelolie. Den er tilsat afbalancerende æterisk olie af lavendel og patchouli. Naturlig e-vitamin (tocopherol). Linalool (naturligt forekommende i æteriske olier).

Sådan bruger du Pink Pachouli Bodyscrub

Når du træder ud af badet, har du den blødeste hud, du kan tænke dig. Du behøver ikke at bruge lotion, creme eller olie, for med sukkerret i scrubben har du skrubbet huden fri for døde hudceller og med mandelolien er huden blevet blød og smidig.

Scrubben bruger du som afslutning på badet. Tag en skefuld scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Scrubben giver et godt skrub og stimulerer blodcirkulationen.

 • huden frigøres for døde hudceller
 • hudens naturlige fugtbalance opretholdes
 • blodomløbet stimuleres

Du får en træske med, så du nemmere kan røre rundt og tage salt og olie op i hånden i en passende mængde.

Skal man vælge en saltskrub eller en sukkerskrub?

Salt giver et mere kontant skrub, hvor sukker er lidt mere rundet i krystallerne og lidt blidere at bruge. Salt er godt for huden, men har man rifter eller sår, eller er man meget tyndhudet, er sukker det rareste. Slutresultatet føles ens.

Anvendelse.:

Berig din badeoplevelse med en grundig scrub, gerne som afslutning på badet. Tag en skefuld scrub i hånden og massér huden på hele kroppen. Afslut med at skylle kroppen. Herved frigøres huden for døde hudceller og blodomløbet stimuleres. Mandelolien i scrubben bringer næring til huden og binder fugten, og resultatet er blød og smidig hud.
 
Ingredienser:
 
Prunus Amygdalus Dulcis Oil*
Saccharum Officinarum*
Lavandula Angustifolia Oil 
Pogostemon Cablin Oil 
Tocopherol
Linalool 
 
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allegener:

Linalool
Indholdsfortegnelse:
VEGANER VENLIG ØKOLOGISK CERTIFICERET

Vær den første til at bedømme dette produkt