Glattejern

Her på siden finder du alle de kendte kvalitets glattejern. Der er alt fra små ministylere til håndtasken til store behagelige stylere du har liggende derhjemme foran spejlet.

Pris
kr  - kr
Produktstørrelse
Arbejdstemperatur
Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Er du på udkig efter et nyt glattejern? Find et glattejern, der passer til din stil og dit temperament her på siderne. Necesario har et stort udvalg af glattejern og fladjern, der gør det nemt for dig at style dit hår, præcis som du ønsker det.

 

Glattejern fås med forskellige overfladebelægninger og justeringer af temperaturen. Fladjern og glattejern kan nemt holde i mange år, så du vil måske blive overrasket over, hvor smarte og lækre de nye glattejern med Twist Secret og andre unikke funktioner er. Vidste du, at du ud over at glatte dit hår, også kan lave store, bløde krøller med et glattejern?

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Glattejern, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig