Smartwatch

Hvis du går nogle år tilbage, var der slet ikke noget der hed smartwatches eller sportsure. I dag bliver udvalget hele tiden større og kvaliteten af produkterne bliver højere. Overvejer du et smartwatch, vil du finde ud af, at urene er meget stilrene og til forveksling ligner et klassisk ur.

 

Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

24

48

72

Side:
  1. 1
  2. 2

Et smartwatch kan virke en smule futuristisk, men på flere områder er det en forlængelse af din smartphone. Læs en SMS, start løbeturen, naviger i byen eller book en taxa. Det er bare et lille udvalg af de mange ting, du kan med et smartwatch ud over at aflæse tiden.

 

Ønsker du ikke at bruge mange penge på et smartwatch, kan en aktivitetstracker være et godt sted at starte. Nogle modeller kommer uden en skærm, mens andre har LED dioder eller en rigtig skærm som fra et smartwatch. De fleste modeller har lang batteritid og findes i mange forskellige styles.

 

Er du vild med at dyrke sport, kunne det være, at du skulle overveje et løbeur De forskellige modeller er designet til formålet og kan give dig øget indsigt og motivation. Et smartwatch kan via apps udføre mange af de samme opgaver som de andre ure, men kan mangle dedikerede knapper eller et sved/vandtæt design.

 

Vil du udskifte remmen eller en oplader til uret, så har vi et stort udvalg af tilbehør.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af Smartwatch, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig