Vaskemiddel

Nogle typer vaskemiddel kan give unødig udledning af problemfyldte stoffer til naturen. Når vaskemaskinen skyller ud, udledes brugt vaskemiddel direkte ud i kloakken. Miljørigtige produkter gør en forskel!

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Vi benytter os af vaskemiddel, da det forbedrer vandets vaskeevne. Vaskemidler virker ved at fremme løsning og opløsning af smuds fra urene overflader, og ved at holde det løsnede smuds suspenderet i vaskevandet. Således fjernes smudset med vandet og genudfældes ikke på de nyvaskede emner.

 

Vaskemidlet er en nødvendighed i mange danske familier, men selvom vi holder fast i brugen af vaskemiddel, kan vi stadig bidrage til at nedsætte udledning af dårlige stoffer. Vask ved lavest mulig temperatur, fyld vaskemaskinen helt og dosér altid i forhold til vandets hårhedsgrad og hvor snavset tøjet er. Necesarios sortiment af vaskemiddel, velegner sig særdeles godt til tøjvask på sådan vis.

 

De kræver nemlig kun en meget lille dosering, er ofte fremstillet af vegetabilske, naturlige og rene stoffer, med omtanke for naturen. Der er sparet på råstofferne og miljøet belastes derfor mindst muligt. Udover almindelig vaskemiddel, i flydende- og pulverform, tilbyder Necesario også vaskemiddel til uld, silke og andre sarte tekstiler, blødgøringsmiddel, blegemiddel, finvaskemiddel og meget mere.

 

Ønsker du at tage ansvar for naturen, men du føler ikke at du kan undvære dit vaskemiddel, så lad dig friste af Necesarios udvalg herpå. Med brug af vaskemidler fremstillet med naturen for øje, rigtige doseringer, fyldte maskiner og lave temperaturer – er du allerede adskillige skridt tættere på at vaske tøjet miljøvenligt.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.