Spar28%
tilbud
  • Suztain Loofah Ansigtssvamp Rund 3 stk. Suztain Loofah Ansigtssvamp Rund 3 stk.

Suztain Loofah Ansigtssvamp Rund 3 stk.

Pris: 29,00 kr

Specialpris 21,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53

Suztain Loofah Ansigtssvamp Rund 3 stk.

100% naturlig ansigtssvamp fra Suztain - Rund! Fremstillet af den fineste Loofah fra Egypten. Perfekt til skånsom eksfoliering af fx. ansigt eller tørre albuer.

Loofah ansigtsvampen fra Suztain er genial til at give ansigtet en kærlig eksfolierende behandling, og så er ansigtssvampene 100% naturlig så din ansigtshud - og miljøet - ikke udsættes for unødvendig plastik og kemi.

Når du eksfolierer ansigtet med en loofah ansigtssvamp fjernes de døde hudceller, huden friskes op, der sættes gang i blodcirkulationen og porerne åbnes hvilket gør det lettere for fugtighedscremen at trænge ind i huden. Eksfoliering af ansigtet vil bringe din hud tilbage i balance og gøre underværker for din ansigtsglød. Har du meget sensitiv hud skal der eksfolieres yderst nænsomt.

Loofah Ansigtsvampe kan med fordel også bruges til eksfoliering af eksempelvis albuer, knæhaser, hæle eller steder hvor du døjer med eksem eller hård hud.

Eksfoliering af ansigtet med loofah ansigtsvampen bør kun gøres 2-3 gange om ugen. For en komplet ansigtspleje afsluttes med brug af en god fed ansigtscreme, se fx vores store udvalg af økologiske nærende cremer fra Organic Essence HER. Varm cremen op mellem hænderne og masser den ind i ansigtet.

Loofah ansigtsvampen blødgøres med lunkent vand inden brug og huden masseres herefter med blide cirkulære bevægelser.

Loofah ansigtsvampene fra Suztain har mange fordele, blandt andet:

  • Naturprodukt
  • Ingen kemikalier eller plastik
  • Stimulerer huden
  • Modvirker uren hud og acne

Kvaliteten er maksimal på de egyptiske loofah ansigtssvampe. I modsætning til de tidligere ansigtssvampe er disse dobbeltsidede, hvilket giver dem et længere liv. Ansigtsvampene kan bruges igen og igen og vil blive blødere med tiden. Ønsker man dem ekstra bløde fra start kan de med fordel vaskes i vaskemaskinen et par gange.

Diameteren er 7 cm, ca 35% større end de tidligere ansigtssvampe. Suztain Loofah Ansigtsvamp fås også i OVALE som er særligt gode ved eksfoliering af t-zonen

Svampene er duftfri og 100% naturlige, helt uden kemisk behandling.

Du kan rense loofah svampene i vask/opvask op til 60 grader, alternativt hælde kogende vand over dem.

OBS: en generel anbefaling er ikke at exfoliere den sarte hud i området omkring øjnene

DER ER PRODUKTER PÅ BILLEDET DER IKKE FØLGER MED.

Indholdsfortegnelse:

Vær den første til at bedømme dette produkt