• TanCan Drops 50 ml TanCan Drops 50 ml

TanCan Drops 50 ml

499,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER

TanCan Drops 50 ml

Serumdråber

Beskrivelse.:

TanCan DROPS forvandler din almindelige hudcreme, bodylotion eller solcreme til et dybdevirkende brun uden sol-produkt.

Serummet blander sig nemt med din favoritcreme og danner et brun uden sol-produkt, der har lige præcis den styrke og farve du ønsker. Resultatet fremtræder i løbet af dagen (inden for 6-8 timer). Huden får en fin og naturligt solkysset hudtone samtidig med at den gennemfugtes og plejes.

Produktet er beriget med hudplejende Q10 og vitamin E, som er kraftige antioxidanter, der modvirker frie radikaler og hudens ældning. Fugtighedsgivende Aloe Vera gør huden blød og smidig.

Anvendelse.:

Påfør et valgfrit antal dråber (vi anbefaler 5-10 stk.) i din foretrukne creme og bland grundigt mellem håndfladerne. Påføres grundigt over huden og lad huden tørre. Vask hænderne grundigt efter behandlingen.

Farven træder frem indenfor 6-8 timer og giver en naturlig solkysset farve. Vær opmærksom på at undgå vand (dvs. træning, bruse-/karbad, regn og tårer) på det område du har behandlet mens produktet har tid til at virke. Kan anvendes dagligt for at opretholde en frisk hudtone året rundt.

TIPS! Påfør produktet før du går i seng, lad det virke natten over og vågn op med en frisk og gennemfugtet hud.

Fri for parabener og mineralolie.

Ingredienser

Aqua (Water), Dimethyl Ether, Alcohol Denat, Dihydroxyacetone, Ethoxydiglycol, Erythrulose, Aloe Barbadensis, Camellia Sinensis, Propylene Glycol, DMDM Hydantoin, Diazolidinyl Urea.

Indholdsfortegnelse:
INGEN MINERALOLIE INGEN PARAPENER INGEN PARFUME

Vær den første til at bedømme dette produkt