• Urtekram Fedtfattig Kakaopulver 80 g Urtekram Fedtfattig Kakaopulver 80 g

Urtekram Fedtfattig Kakaopulver 80 g

23,00 kr
ELLER
  • Det fælles mærke for økologiske produkter i EU svarer til det danske røde Ø-mærke. Når en fødevare er mærket med EU's økologilogo, viser det at varen er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning. Økologiske fødevarer er produceret på en måde, hvor der bliver taget særlige hensyn til miljø og dyre velfærd hele vejen fra jord til bord. Fødevarer, der mærkes som økologiske, skal være fremstillet af råvarer, som stammer fra autoriserede økologiske landbrug. Derudover skal de overholde særlige krav til sammensætning og forarbejdning. De må under ingen omstændigheder være fremstillet ved brug af GMO eller ioniserende stråling.
  • Fairtrade-mærket er en international mærkningsordning som betyder, at bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika betales en mere fair pris. Når du køber produkter med Fairtrade-mærket, er du med til at skabe en bedre fremtid for både småbønder og plantagearbejdere. Fairtrade skaber økonomisk, social og grøn bæredygtighed. Bønder skal leve op til en række krav i forhold til social og miljømæssig bæredygtighed for at være med i Fairtrade. Ifølge Fairtrade Mærket Danmark opfordres småbønderne og plantagerne til at arbejde hen imod økologisk produktion, og der udbetales en ekstra Fairtrade bonus for økologiske varer. I Danmark er omkring halvdelen af de Fairtrade-mærkede varer også Ø-mærkede.
  • Produkter der opfylder lovkravene omkring indholdet af gluten i selve produktet og produktionsprocesserne. Ofte er disse glutenfri varer velegnet til mennesker, som lider af Cøliaki (overfølsomhed overfor gluten). Andre benævnelser for cøliaki er gluten-intolerans og gluten sensitiv enteropati. Du kan læse mere om fødevarer og allergier på www.foedevareallergi.dk.
  • Det danske mærke for økologi stiller lidt skrappere krav end EU. Økologiske producenter, der er med i ordningen, skal overholde særlige regler for produktionsmetoder og dyrevelfærd, og myndighederne fører kontrol med, om økologireglerne bliver overholdt. Mærket kan også ses på økologiske fødevarer fra udlandet, hvis de er tilberedt i Danmark. Forarbejdede økologiske fødevarer som f.eks. leverpostej, marmelade og forskellige færdigretter må ikke indeholde kunstige sødestoffer eller kunstige aromaer, og der er tilladt langt færre tilsætningsstoffer end i konventionelt fremstillede fødevarer.
  • Produkter som indeholder én eller flere økologiske ingredienser.

Urtekram Fedtfattig Kakaopulver 80 g

Økologisk, fedtfattig kakaopulver.

Beskrivelse.:

Kakao handlet i overensstemmelse med Fairtrade standarder. Tilbered en dejlig kop kakao med denne lækre kakaopulver. Brug den også i delikate kager og lagkagebunde. Er også ideel til havregrynskugler. 

Anvendelse.:

Kakaopulver kan bruges til varm kakao eller i diverse kager og desserter. 

Opbevaring.:

Bør opbevares tørt og køligt

Ingredienser:

Kakaopulver (Theobroma cacao)* 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Allergener:

Ingen Kendte
 
Kan indeholde spor af:
 
Ingen Kendte
 
Næringsdeklaration indhold pr. 100g:
 
Energi 1282 kJ / 310 kcal
Fedt 10 g
Heraf mættede fedtsyrer 7,0 g
Kulhydrat 14 g
Heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 40 g
Protein 20.4 g
Salt 0,05 g
Indholdsfortegnelse:
FAIRTRADE GLUTENFRIT ØKO EUROPÆISK ØKOLOGISK CERTIFICERET