• Withings Body + Sort Withings Body + Sort
  • Withings Body + Hvid Withings Body + Hvid
  • Withings Body + Sort Withings Body + Sort
  • Withings Body + Hvid Withings Body + Hvid

Withings Body +

799,00 kr

* Påkrævede felter

799,00 kr

Lagerstatus: På lager

Withings Body + 

Withings Body+ er en super intelligent og særdeles præcis badevægt, som også måler fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse og hydreringsniveau

Beskrivelse.:

Withings Body+ er en præcis vægt, som ved hjælp af bioelektrisk impedansanalyse også måler din fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse og hydreringsniveau. Bioimpedans, eller bioelektrisk impedans1, er metoden, der anvendes til beregning af kropsanalysen. Body+ benytter hele 4 ledere til at bestemme hindringen af elektrisk strøm gennem kroppen, og bruger det til at beregne den samlede mængde af væske i kroppen. Med et fuldt overblik over din kropssammensætning kan du bedre målrette din indsats for en sundere krop.

Bruger du en fitness tracker, kan du give Body+ adgang til dine data, så du kan se, hvordan dine daglige aktiviteter har effekt på din kropssammensætning.

Withings Body+ kan bruges af op til 8 personer. Vægten genkender selv brugeren og synkroniserer målingerne med den rette brugers konto.

Det frarådes for personer med elektroniske implantater (såsom pacemaker) og gravide at bruge vægte med bioelektrisk impedansanalyse.

Måledata.:

Body+ synkroniserer/overfører måledata til Health Cloud’en via dit WiFi netværk. I det tilfælde vægten ikke har WiFi forbindelse, kan der lagres helt op til 116 offline-målinger inden synkronisering med appen er nødvendig for at undgå tab af måleresultater. Alle målingerne synkroniseres automatisk via dit WiFi netværk med Health Mate appen til din smartphone. Appen giver dig mulighed for grafisk præsentation af historisk måledata og fungerer som din personlige coach, der opdeler dine mål i opnåelige ugentlige delmål og samtidig holder dig fokuseret med relevante tips og påmindelser.

Health Mate appen er gratis og tilgængelig for både iOS (8+) og Android (5+). Individuelle brugerkonti kan oprettes gratis, og der kan tilknyttes 8 brugere til vægten.

Indhold.:

1 stk. Withings Body+
4 stk. 1,5V AAA batterier
1 stk. Installationsguide FR/EN/DE/ES/IT
Gratis Health Mate App, Brugerkonto

 

Specifikationer.:

Model

WBS05-Black-All-Inter

WBS05-White-All-Inter

Dimensioner 327 x 327 x 23 mm
Strømforsyning 4x 1,5 V AAA batterier (medfølger)
Batterilevetid 18 måneder (afhængigt af brug)
Display 128 x 64 pixel (kg, lb, st lb)
Forbindelse WiFi 802.11b/g/n

Bluetooth

Antal brugere 8
Kropsvægt Funktionsområde: 5 – 180 kg (kg, lb, st lb). Interval: 100 g
Kropsfedt %
Kropsvand %
Muskelmasse kg, lb
Knoglemasse kg, lb

 

Produktvideo.:

 

Vær den første til at bedømme dette produkt