Spar14%
tilbud
 • Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Hvid Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Hvid
 • Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Hvid Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Hvid
 • Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Sort Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Sort
 • Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Sort Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi - Sort

Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi

Pris: 1.199,00 kr

Specialpris 1.036,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 1.199,00 kr

Specialpris 1.036,00 kr

Lagerstatus: På lager

Withings Body Cardio V.2 Wi-Fi 

Withings Body Cardio er revolutionerende og uden tvivl verdens mest avancerede badevægt. Den måler hele din kropssammensætning – fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse, hydreringsniveau SAMT hjerterytme og puls til vurdering af kardiovaskulær sundhed. 

Beskrivelse.:

Withings Body Cardio er en præcis vægt, som ved hjælp af bioelektrisk impedansanalyse også måler din fedtprocent, BMI, muskelmasse, knoglemasse og hydreringsniveau. Bioimpedans, eller bioelektrisk impedans1, er metoden, der anvendes til beregning af kropsanalysen. Body Cardio benytter hele 4 ledere til at bestemme hindringen af elektrisk strøm gennem kroppen, og bruger det til at beregne den samlede mængde af væske i kroppen. Med et fuldt overblik over din kropssammensætning kan du bedre målrette din indsats for en sundere krop.

Body Cardio måler Hjerterytme og Pulsbølgehastighed (PWV). Blodtryk, kolesterol og livsstilsfaktorer påvirker alle pulsbølgehastighed. PWV betragtes som den eneste selvstændige måling, som give et holistisk billede af den kardiovaskulære sundhed, hvorved du kan agere og derved nedsætte risikoen for at udvikle f.eks. hjertekarsygdomme eller forhøjet blodtryk.

Bruger du en fitness tracker, kan du give Body Cardio adgang til dine data, så du kan se, hvordan dine daglige aktiviteter har effekt på din kropssammensætning.

Withings Body Cardio kan bruges af op til 8 personer. Vægten genkender selv brugeren og synkroniserer målingerne med den rette brugers konto.

Det frarådes for personer med elektroniske implantater (såsom pacemaker) og gravide at benytte vægte med bioelektrisk impedansanalyse.

Body Cardio synkroniserer/overfører måledata til Health Cloud’en via dit WiFi netværk. I det tilfælde vægten ikke har WiFi forbindelse, kan der lagres helt op til 116 offline-målinger inden synkronisering med appen er nødvendig for at undgå tab af måleresultater. Alle målingerne synkroniseres automatisk via dit WiFi netværk med Health Mate appen til din smartphone. Appen giver dig mulighed for grafisk præsentation af historisk måledata og fungerer som din personlige coach, der opdeler dine mål i opnåelige ugentlige delmål og samtidig holder dig fokuseret med relevante tips og påmindelser.

Health Mate appen er gratis og tilgængelig for både iOS (10+) og Android (5+). Individuelle brugerkonti kan oprettes gratis, og der kan tilknyttes 8 brugere til vægten.

Samarbejdende app:

 • MyFitnessPal
 • Runkeeper
 • MapMyRun
 • Runtastic
 • +100 andre

Kompatibel med:

 • IOS 8 eller nyere versioner
 • iPhone 4S og nyere
 • iPod touch 5. generation og nyere
 • Android 2.3.3 eller nyere versioner
 • Tilslut gennem Wi-Fi eller Bluetooth

Indhold:

1 x Withings Body Wi-Fi Badevægt (Sort)
4 x AAA Batterier

Specifikationer.: 

App iOS / Android
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse 327 x 327 x 23mm
Farve Hvid eller sort
Materiale Forstærket glas
Forbindelse 802.11b,g,n, Bluetooth
Medfølger Body Cardio, USB kabel til opladning, gratis adgang til Healt Mate appen
Display 128 x 64 pixels
TapConnect Nej
Måler kg, lb, st lb
Vægt interval 5-180kg
App krav iOS 8 (eller nyere versioner), Android 2.3.3 (eller nyere versioner)

 

Produktvideo.:

Vær den første til at bedømme dette produkt