• Withings Move Black & Yellow Withings Move Black & Yellow

Withings Move Black & Yellow

599,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER

Withings Move Black & Yellow

Smartwatch fra Withings

Beskrivelse.:

Withings Move er en smart aktivitets- og søvntracker i enkelt og modigt design optimal til måling af hverdagens livsstilsaktiviteter. Move imponerer med markedets absolut bedste batterilevetid. Trackeren har automatisk måling af skridt, løb og svømning (vandtæt), og er desuden i stand til automatisk at detektere 30+ aktiviteter samt opkobling til GPS-enheden i din smartphone. Tracking-data synkroniseres automatisk til Withings Health Mate appen – som er gratis.

Move fåes i tre farve-varianter. Sort, Blå og Koral.  

Avanceret søvnanalyse

Withings Move registrerer dit søvnmønster og giver dig indblik i kvaliteten af din søvn (Sleep Score). Kvaliteten er et udtryk for tiden du brugte på at falde i søvn, hvor lang tid du sov let, hvor lang tid du sov dybt, og om du har ligget vågen. På den måde kan du holde øje med, om du får den søvn, du har brug for, og se om dine daglige aktiviteter har indflydelse på din søvn. Den tavse alarmfunktion vækker dig forsigtigt (ved viberation) uden at forstyrre personen ved siden af dig. Alarmen indstilles i Health Mate appen.

18 måneders batteri-levetid

Move er udstyre med et standard udskifteligt “knap” batteri og skal ikke oplades. Under sammenligning med tilsvarrende aktivitets-tracker’e har Move markedets absolut bedste batteri-levetid på imponerende 18 måneder (afhænger af brugsmønster).

Vandtæt

Trackeren er vandtæt (op til 50 m), og kan problemfrit bæres under både svømning og bad.

Health Mate appen

Tracking data kan også vises i Withings Health Mate appen, som downloades gratis til både iOS og Android. Forbindelsen er via Bluetooth Low Energy.

 
Mere information
App iOS / Android
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse 38mm
Tæthedsklasse 5 ATM (Vandtæt ned til 50m)
Forbindelse Bluetooth
Produktvægt 49 gram
Medfølger Steel HR Sport smartwatch m. silikone rem, magnetisk oplader kabel, Quick Start Guide, adgang til Health Mate
OBS Skal tilknyttes Health Mate appen for optimal funktionalitet
Batterilevetid CR2430 (op til 18 måneder)
App krav iOS 10 (og højere), Android 6 (og højere)

Vær den første til at bedømme dette produkt