• Withings Move ECG White Withings Move ECG White

Withings Move ECG White

879,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER

Withings Move ECG White

Smartwatch fra Withings

Beskrivelse.:

Withings Move ECG er verdens første analoge ur til at optage et elektrokardiogram (EKG) på efterspørgsel og opdage atrieflimmer (AFib) via Health Mate-appen. AFib er en alvorlig form for uregelmæssig hjerterytme, kendt for at være en vigtig risikofaktor for slagtilfælde. For at optage et EKG skal du blot trykke én gang på knappen og røre ved begge sider af den rustfrie stålring øverst på uret.

Move ECG er også fyldt med den avancerede aktivitet og søvnsporingsfunktioner, som brugerne har forventet fra Withings, herunder evnen til at spore forbrændte kalorier, tempo og afstand. Men også for første gang i et Withings-aktivitetsur spores trapper, der klatres op, via en højdemåler. Move ECG tilbyder også tilsluttet GPS til at kortlægge din rute, plus automatisk genkendelse af daglige aktiviteter, herunder gåture, løb og svømning samt cykling. Move ECG er vandafvisende op til 50 meter, har en batterilevetid på op til 12 måneder og synkroniseres automatisk med Health Mate-appen (iOS & AndroidTM).. Tracking-data synkroniseres automatisk til Withings Health Mate appen – som er gratis.

Move ECG fåes i to farve-varianter. Sort/sort og Blå/hvid.  

Avanceret søvnanalyse

Withings Move registrerer dit søvnmønster og giver dig indblik i kvaliteten af din søvn (Sleep Score). Kvaliteten er et udtryk for tiden du brugte på at falde i søvn, hvor lang tid du sov let, hvor lang tid du sov dybt, og om du har ligget vågen. På den måde kan du holde øje med, om du får den søvn, du har brug for, og se om dine daglige aktiviteter har indflydelse på din søvn. Den tavse alarmfunktion vækker dig forsigtigt (ved viberation) uden at forstyrre personen ved siden af dig. Alarmen indstilles i Health Mate appen.

18 måneders batteri-levetid

Move er udstyre med et standard udskifteligt “knap” batteri og skal ikke oplades. Under sammenligning med tilsvarrende aktivitets-tracker’e har Move markedets absolut bedste batteri-levetid på imponerende 18 måneder (afhænger af brugsmønster).

Vandtæt

Trackeren er vandtæt (op til 50 m), og kan problemfrit bæres under både svømning og bad.

Health Mate appen

Tracking data kan også vises i Withings Health Mate appen, som downloades gratis til både iOS og Android. Forbindelsen er via Bluetooth Low Energy.

 
Mere information
App iOS / Android
FAQ Producentens FAQ side
Størrelse 38mm
Tæthedsklasse 5 ATM (Vandtæt ned til 50m)
Forbindelse Bluetooth
Produktvægt 49 gram
Medfølger Steel HR Sport smartwatch m. silikone rem, magnetisk oplader kabel, Quick Start Guide, adgang til Health Mate
OBS Skal tilknyttes Health Mate appen for optimal funktionalitet
Batterilevetid CR2430 (op til 18 måneder)
App krav iOS 10 (og højere), Android 6 (og højere)

Vær den første til at bedømme dette produkt