• Withings Thermo Withings Thermo
  • Withings Thermo Withings Thermo
  • Withings Thermo Withings Thermo

Withings Thermo

699,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER

Withings Thermo

Nemt at måle din temperatur hurtigt, enkelt og uden at have kontakt med huden

Beskrivelse.:

Med et simpelt strøg hen over panden udfører de 16 infrarøde sensorer i Withings Thermo over 4000 målinger for at finde det varmeste sted på tindingsarterien, da blodet, der cirkulerer der, kommer fra kernen af kroppen.

Efter en måling er foretaget, vises resultatet på Thermos display. Du kan med et simpelt strøg på touch-skærmen vælge hvilken bruger, der er blevet målt, og en lille indikatorlampe (grøn, gul og rød) vil vise, hvor alvorlig feberen er ud fra brugerens alder.

Resultatet vil også blive sendt til din smartphone, hvor du i appen kan få et overblik over målingerne, så du kan følge udviklingen. I appen kan du klikke af, hvilke andre symptomer du eller dit barn har, og ud fra brugerens alder, feberhistorik og symptomer giver Thermo-appen dig rådgivning i forhold til, hvordan du skal forholde dig.

Withings Thermo er en game changer! Nu kan du tage din temperatur hurtigt, enkelt og uden at have kontakt med huden. Det er den mest præcise metode til temperaturtagning og det hele bliver synkroniseret med Nokia dedikerede app til netop dette formål. Den giver dig mulighed for at tracke temperatur målinger, få påmindelser og meget mere via din smartphone. 

- Ingen ubehag ved måling
- Nemt at tage sin egen temperatur
- God rejsestørrelse
- Kan tage om natten uden at vække patient

Klinisk præcision.:

Withings Thermo måler din temperatur fra det man kalder den temporalle arterier, hvilket anses for det bedste sted at tage sin temperatur, fordi blodet som flyder i denne blodåre kommer direkte fra midten af kroppen. 

Når du bevæger Withings Thermo hen over panden, er der 16 infrarøde censorer, der tager over 4.000 målinger for at give den mest præcise måling. Det er Withings unikke HotSpot Sensor™ Technology.

Ren temperatur måling.:

Da termometeret ikke har kontakt med nogen former for kropsvæsker som ørevoks, mundvand eller andet, er det også en af de reneste metoder, hvorpå man kan tage sin temperatur. Man risikere nemlig ikke at sprede unødige bakterier til den givne patient.

Instant feedback.:

Thermo giver dig svar tilbage med det samme, som lyser op på forsiden af termometeret. Sammen med får du også en farve som beskriver om din temperatur er høj, normal eller lav, baseret på brugerens alder.

 

Specifikationer.:

Model SCT01-All-Inter
Diameter 33,2mm
Længde 116mm
Vægt 75g inkl. batteriernes vægt
Strømforsyning 2×1,5V LR03 AAA batterier
Temperatur måleområde 35°C – 43.2°C, ±0.2°C (opløsning 0.1°C)
Sensorer 16 infrarøde sensorer
Display 20×5 LEDs matrix display m. touch funktion
Forbindelse Wi-Fi b/g/n 2.4 Ghz (WEP, WPA, WPA2-personal kryptering) Bluetooth Smart Ready
Driftstemperaturområde 10°C – 40°C
Kompatibilitet (App)

iOS: 8+, Android: 6.0+

Indhold i æsken.:

1 stk. Withings Thermo
2 stk. AAA batterier
1 stk. Installations guide (FR/EN/DE/ES/IT)
1 stk. Thermo APP og tilhørende brugerkonto (gratis)

 

 

Vær den første til at bedømme dette produkt