Træningsbolde

Styrk din krop og få en bedre holdning, samt en større kropsbevidsthed. Med en træningsbold kan du lege træningen ind i din hverdag. Træningsbolden er et fantastisk redskab til ryg-, mave- og balanceøvelser, du kan også benytte en træningsbold som en ergonomisk stol der giver dig den helt rigtige kropsholdning. Ved at anvende træningsbolden som en stol, kan du altså på en behagelig måde forebygge mod fremtidige smerter og skader.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Den runde facon giver desuden en vigtig ustabilitet under træningen, som automatisk aktiverer dine muskler. Jo flere muskler du aktiverer, jo større forbrænding får du. Der er generelt en lang række store fordele ved træning med en træningsbold:

 

  • Øget muskelstyrke
  • Bedre balance
  • Bedre koordination
  • Større kropsbevidsthed
  • Forbedret holdning

Når du skal vælge en træningsbold, er det vigtigt at kvaliteten er helt i top. Dét sikrer, at træningsbolden har en lang levetid, holder faconen - og ikke pludseligt eksploderer, hvis der skulle gå hul på den. En træningsbold er ikke kun fantastisk til aktiv træning. Den egner sig også perfekt til genoptræning efter skader. Her fungerer den som et suverænt værktøj til blid og skånsom træning, så du ikke overbelaster kroppen.

 

Størrelsen på din træningsbold er vigtig, da den er afgørende for, at du får det maksimale udbytte af din træning. Hvis træningsbold har en forkert størrelse, kan det nemlig medføre, at du i bedste fald laver øvelserne fejlagtigt - og i værste fald risikerer du at få skader. Som tommelfingerregel skal du vælge størrelse på din træningsbold ud fra din højde:

 

  • 156-170 cm højde -> 55 cm bolddiameter
  • 171-186 cm højde -> 65 cm bolddiameter
  • Over 187 cm højde -> 75 cm bolddiameter 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.