Yogamåtter

Når man dyrker Yoga handler det om velvære, balance og koncentration - og derfor er det yderst vigtigt, at du ikke generes og irriteres af et dårligt eller ubehageligt underlag.

Sorter stigende

24

48

72

Sorter stigende

24

48

72

Med den rigtig yogamåtte i den allerbedste kvalitet kan du meget bedre holde fokus på dine Yogaøvelser for, at få maksimalt udbytte af din yoga øvelser.

 

Større træningsudbytte med en yogamåtte

 

Når du dyrker yoga eller laver gulvøvelser under din træning, er en god yogamåtte uundværlig. Med en yogamåtte af god kvalitet får du nemlig den perfekte komfort, så du opnår størst mulig træningsudbytte. Yogamåtterne er nemlig fremstillet, så de er bløde at ligge på og samtidig sikrer et stabilt underlag til alle typer øvelser på gulvet.

 

Når du skal udvælge din yogamåtte, er der forskellige forhold, som du bør have med i dine overvejelser - så du får den bedste yoga oplevelse.

 

Nedenstående tre punkter er især vigtige at være opmærksom på, når du skal vælge din yogamåtte:

 

  • Skridsikker, så yogamåtten ikke glider under dig, mens du dyrker yoga på den.
  • Blød, så du får en optimal komfort, når du skal holde en stilling i længere tid.
  • Stabil, så du nemmere kan holde balancen under yogaøvelserne.

 

Yogamåtter fås i forskellige tykkelser alt efter hvor blødt et underlag, du ønsker. Vægtmæssigt kan der også være stor forskel på yogamåtter og typisk vil vægten hænge sammen med, hvor tyk eller tynd yogamåtten er. De tynde, lette yogamåtter er især velegnet til dig, der rejser meget og ønsker at medbringe dit underlag, så du til enhver tid kan dyrke yoga eller lave dine træningsøvelser - uanset hvor i verden du befinder dig.

 

SERVICE OG LEVERING AF ALLERHØJESTE KVALITET

Vi går her hos Necesario meget op i, at vores kunder skal have en god oplevelse på vores webshop. Derfor har vi fokus på at have en kundeservice, der går over det sædvanlige, så du har mulighed for at få den hjælp, som du har brug for, for at komme hjem med de helt rigtige produkter. Har du således spørgsmål til vores udvalg af produkter, eller blot noget helt andet, skal du være velkommen til at give os et kald på 70 60 56 53 , eller du kan skrive en mail til os på kundeservice@necesario.dk – vi glæder os til at høre fra dig.