• Zenz Hair styling mousse No.90 Pure 200 ml Zenz Hair styling mousse No.90 Pure 200 ml

Zenz Hair styling mousse No.90 Pure 200 ml

249,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.

Zenz Hair styling mousse No.90 Pure 200 ml

Hår mousse.

Beskrivelse.:

Svane- og allergimærket hårmousse med blødgørende ingredienser, der styler og plejer håret på samme tid. Velegnet til gravide og parfumeallergikere, da den er uden parfume og æteriske olier. Let og nærende formel, der holder på frisuren uden at gøre håret stift. Giver et naturligt look med masser af fylde fra rødder til spidser. Perfekt til krøllet hår eller til at fremhæve struktur i håret. Også velegnet før styling med en rundbørste.

Allergy Certified.

85 % naturlige ingredienser. Professionel hårpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø. 

Anvendelse:

Bruges i håndklædetørt hår. Påføres med kam for at skabe et klassisk wet look. Kan også blandes med Zenz Treatment eller Zenz Styling Paste. Velegnet til alle hårtyper.

Ingredienser:

Aqua
PVP
Cocamidopropyl Betaine
PEG-7 Glyceryl Cocoate
Polyquaternium-72
Silk Amino Acids
Sodium Chloride
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Made in Denmark. Non-aerosol flaske.

Svanemærket - www.ecolabel.dk / Allergimærket - www.allergycertified.com

Indholdsfortegnelse:

Vær den første til at bedømme dette produkt