Spar17%
tilbud
  • No. 82 Henna Mandarin No. 82 Henna Mandarin
  • No. 84 Henna Chestnut No. 84 Henna Chestnut
  • No. 85 Henna Walnut No. 85 Henna Walnut

Zenz Henna Color

Pris: 179,00 kr

Specialpris 149,00 kr

* Påkrævede felter

Pris: 179,00 kr

Specialpris 149,00 kr

Zenz Henna Color

Botaniske pulverhårfarver er en ældgammel kunst. Selve påføringen skaber synergi mellem håret og naturlige farvningsprincipper, og man opnår et helt unikt resultat. Nøglen til de flotte farvninger ligger i den fortsatte anvendelse og praksis. Naturlig hårfarvning kan ses som en luksus wellnessbehandling for det enkelte individ med respekt for miljøet.

Botanisk hårfarve har både plejende, beskyttende og volumengivende egenskaber. Udover at farve håret i den ønskede nuance, bliver håret silkeblødt og glansfuldt og får masser af fylde. Farvetoningen vaskes gradvist ud og efterlader håret intakt. Farvningen sker udelukkende på det yderste lag på hårstrået (kutikula), som efterlades uforandret uden at ændre den inderste del af hårstrået (cortex). Brug af botanisk hårfarve til at dække grå hår giver ikke bemærkelsesværdige resultater, hvis andelen af grå hår er højere end 30%. Vær opmærksom på, at det er 100% naturfarve, så nuancerne kan falde forskelligt ud fra gang til gang.

ZENZ hennahårfarve i pulverform er uden kemi og indeholder kun plantedele og hennafarve. Er uden parfume og æteriske olier. 100% naturlig plantefarve.

Fås i 3 nuancer:

  • Mandarin no. 82 - Medium copper henna
  • Chestnut no. 84 - Reddish brown henna
  • Walnut no. 85 - Earth brown henna

INGREDIENSER PEACH NO. 80 - golden blond:
Cassia Obovata leaf powder, Matricaria Recutita flower powder, Rheum Officinale root powder, Lawsonia Inermis leaf powder.
Blandet pulver af Cassia Obovata, kamilleblomst, rabarberrod og Lawsonia Inermis.

Gyldenblond farveevne med optimal dækning af grå hår (farvetid fra 45 til 60 minutter). Rigtig godt resultat på blondt hår (selv ved tilstedeværelse af grå hår). Svagt resultat på lysebrunt hår med
skinnende effekt (farvetid fra 45 til 90 minutter). Alle angivelser afhænger af den oprindelige hårfarve og farvetiden. Husk at overholde farvetiden.

For at få et optimalt farveresultat anbefaler vi at prøvefarve en hårlok. Vælg den lyseste hårlok eller hvor der er flest grå hår. I forholdet ca. 1:3 blandes 1 teskefuld pulver med 3 teskefulde kogende vand, sort te, kaffe eller surmælksprodukt, som beskrevet i brugsanvisning.