• Zenz Salt water spray No. 14 Pure 200 ml Zenz Salt water spray No. 14 Pure 200 ml

Zenz Salt water spray No. 14 Pure 200 ml

249,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.
  • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.

Zenz Salt water spray No. 14 Pure 200 ml

Saltvands spray.

Beskrivelse..:

Svane- og allergimærket saltvandsspray. Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume og æteriske olier. Non-aerosol spray som giver dit hår et lækkert beach look med masser af struktur og volumen. Medium hold til fint hår. Gør dit hår nemt at style, så det bliver siddende, hvor det skal. Håret bliver ikke tørt at røre ved og får et mat og bølget look.

Indeholder fugtgivende ingredienser, økologisk avocadoolie samt et naturligt indhold af fransk Middelhavssalt, som giver optimal hårpleje og hjælper med at forhindre at hår og hovedbund tørrer ud. For at bevare håret sundt og velplejet, anbefaler vi at bruge lidt Zenz Organic olie eller balsam som leave-in i håret, før du bruger saltvands spray.

Allergy Certified.

95 % naturlige ingredienser. 100 % veganske ingredienser.
Professionel hårpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø. 

Anvendelse.: 

Kan anvendes i vådt eller tørt hår. I vådt hår, spray mod hårrødderne inden føntørring for at skabe volumen. Spray på håret og lad det lufttørre for at opnå et beach-look med naturlig struktur. Velegnet til alle hårtyper.

Ingredienser: 

Aqua
Maris Sal
Alcohol Denat.
PVP
Persea Gratissima Fruit Extract
Magnesium Sulfate
Glycerin
Sorbitol
Panthenol
Citric Acid
Sodium Benzoate
Potassium Sorbate
Phenoxyethanol
Benzoic Acid
Dehydroacetic Acid 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Made in Denmark.
 
Emballage: Flaske PE / Låg PP. Brandfarlig: Indeholder alkohol.
Svanemærket. Nordisk miljømærkning. www.ecolabel.dk / AllergyCertified. www.allergycertified.co

Vær den første til at bedømme dette produkt