• Zenz Sun oil SPF 30 No. 94 Pure 150 ml Zenz Sun oil SPF 30 No. 94 Pure 150 ml

Zenz Sun oil SPF 30 No. 94 Pure 150 ml

319,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Prismatch på Necesario.dk
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
     
  • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Zenz Sun oil SPF 30 No. 94 Pure 150 ml

Sol olie - faktor 30

Beskrivelse.:

Svane- og allergimærket sololie med fugtbevarende og fugtgivende økologisk koldpresset avocadoolie. Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume og æteriske olier. Meget vandfast solbeskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler. Anvendes inden ophold i solen. Absorberer hurtigt uden at fedte og efterlader huden sund og fugtet med en smuk glød. Avocadoolie og E-vitamin hjælper med at bevare og beskytte hudens fugtbalance og holde huden smidig. Hjælper også med at beskytte håret mod sol, saltvand og klorvand. 

Allergy Certified.

100 % veganske ingredienser. Professionel hårpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø. 

Anvendelse.: 

Påføres i rigelig mængde (en håndfuld) ansigt, krop og hår før solbadning. Gentag påføringen ofte især efter badning. Det er vigtigt at anvende den anbefalede mængde for optimal beskyttelse. Den mest effektive beskyttelse mod solens stråler er at holde sig i skyggen eller være iklædt tøj. Udsæt ikke babyer og småbørn for direkte sol. Solprodukter kan plette tekstiler og overflader. Lad derfor solproduktet tørre helt ind i huden før kontakt med disse.

Ingredienser.:

C12-15 Alkyl Benzoate
Dibutyl Adipate
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
Phenoxyethanol
Ethylhexyl Triazone
Diheptyl Succinate
Diethylhexyl Butamido Triazone
Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer
Persea Gratissima Oil* 1 %
Tocopherol
Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Made in Denmark. 

Vær den første til at bedømme dette produkt