• Zenz Sun oil SPF 30 No. 95 Vanilla Pure 150 ml Zenz Sun oil SPF 30 No. 95 Vanilla Pure 150 ml

Zenz Sun oil SPF 30 No. 95 Vanilla Pure 150 ml

319,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
 • Forventet levering 1-4 dage
 • Gratis fragt ved køb over 399,-
 • E-mærket godkendt
 • Prismatch på Necesario.dk
 • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53
   
 • Det officielle nordiske miljømærke. Svanemærkede hud- og hårplejeprodukter er fri for MI og andre konserveringsmidler, der er klassificeret som allergifremkaldende. De er ligeledes uden parabener og andre stoffer på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Svanemærket stiller også skrappe krav til emballagen på plejeprodukter – både ift. mængde, type og indhold af stoffer i emballagen. Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.
 • Produkter med egenskaben vegansk, er produceret efter animalsk-fri standarder, dog har disse ikke nødvendigvis en egentlig certificering (er økonomisk-, og ressourcekrævende for en evt. mindre producent). Veganisme er en måde at leve på, der søger at udelukke, så vidt muligt og praktisk, alle former for udnyttelse af dyr og dyremishandling, til mad, tøj og andre formål. Veganske produkter indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller andre substanser udvundet fra dyr, som fx kød, fisk, mælk, æg og honning.

Zenz Sun oil SPF 30 No. 95 Vanilla Pure 150 ml

Sol olie - Solfaktor 30.

Beskrivelse.:

 • Svanemærket vandfast solbeskyttelse SPF 30 
 • Multifunktionel: til ansigt, krop og hår 
 • Med en behagelig duft af vaniljeblomst 
 • Professionel hår- og hudpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø

Svanemærket sololie med fugtbevarende og fugtgivende økologisk koldpresset avocadoolie. Meget vandfast solbeskyttelse mod solens UVA- og UVB-stråler. Anvendes inden ophold i solen. Absorberer hurtigt uden at fedte og efterlader huden sund og fugtet med en smuk glød. Avocadoolie og E-vitamin hjælper med at bevare og beskytte hudens fugtbalance og holde huden smidig. Hjælper også med at beskytte håret mod sol, saltvand og klorvand. Med en behagelig duft af vaniljeblomst.

100 % veganske ingredienser. Professionel hårpleje, der tager hensyn til din sundhed og miljø. 

Anvendelse.: 

Påføres i rigelig mængde (en håndfuld) ansigt, krop og hår før solbadning. Gentag påføringen ofte især efter badning. Det er vigtigt at anvende den anbefalede mængde for optimal beskyttelse. Den mest effektive beskyttelse mod solens stråler er at holde sig i skyggen eller være iklædt tøj. Udsæt ikke babyer og småbørn for direkte sol. Solprodukter kan plette tekstiler og overflader. Lad derfor solproduktet tørre helt ind i huden før kontakt med disse.

Ingredienser: 

C12-15 Alkyl Benzoate
Dibutyl Adipate
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
Phenoxyethyl Caprylate
Ethylhexyl Triazone
Diheptyl Succinate
Diethylhexyl Butamido Triazone
Hydrogenated Dimer Dilinoley/Dimethylcarbonate Copolymer
Persea Gratissima Oil 1 %
Tocopherol
Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer
Parfum 

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Made in Denmark.

Emballage: Flaske PP. Svanemærket. Nordisk miljømærkning. www.ecolabel.dk

Vær den første til at bedømme dette produkt