• Zwift Runpod Zwift Runpod
  • Zwift Runpod Zwift Runpod
  • Zwift Runpod Zwift Runpod

Zwift RunPod

289,00 kr

Lagerstatus: På lager

ELLER
  • Forventet levering 1-4 dage
  • Gratis fragt ved køb over 399,-
  • E-mærket godkendt
  • Brug for hjælp? Tlf. +45 70 60 56 53

Zwift RunPod

Zwift RunPod er en fodpod, som er kompatibel med Zwift software til løbebånd. 

Beskrivelse:

Mange kender efterhånden Zwift universet i forbindelse med cykling på hometrainer, men Zwift findes også i en version til løb, hvor man bare skal bruge et løbebånd, en fodpod og en enhed til at køre programmet på (smartphone, tablet eller computer). 

Zwift RunPod har bluetooth, så den kan forbindes til bl.a. smartphones, tablets, Macbooks og Apple TV. Når RunPod er forbundet, måler den distance, hastighed og kadence. Zwift til løb fungerer på samme måde til cykling. På skærmen ser man en virtuel udgave af sig selv, som løber rundt i et fiktivt Zwift univers. Man kan løbe sammen med andre løbere fra hele verdenen og deltage i træninger og konkurrencer. Zwift RunPod bliver monteret på skoen, vejer 13 gram og bruger et udskifteligt CR2032 batteri (medfølger). Fod pod'en kan kalibreres direkte igennem Zwift software. 

Zwift RunPod er din nøgle til at låse Zwift op og gøre seriøs træning sjov. Kør eller løb med venner fra hele verden og kom i form sammen.

Zwift lancerede RunPod for at gøre det så simpelt og overkommeligt som muligt at komme igang med træningen. Zwift RunPod ikke beregnet til at erstatte din nuværende fodpod (Garmin, Stryd, Polar), disse fungerer stadig og vil fortsætte med at arbejde. Zwift RunPod giver løbere, der ikke allerede ejer en fodpod, en omkostningseffektiv måde at komme ind i spillet uden behov for dyre GPS-ure eller pods.

 

Vores RunPod måler og udsender hastighed, kadens og afstand. Det parres let med Zwift via Bluetooth og RunPod-kalibrering kan udføres inden for Zwift, så det er altid klar til at gå.

 

 

Uanset om du træner på dit hjemmebanemølle, i fitnesscenteret eller rejser og bruger et hotel's løbebånd, vil RunPod holde dig tilsluttet Zwift. Nu kan du tage Zwifts løbssamfund med dig og aldrig gå glip af en gruppekørsel, struktureret træning eller træning fra din træningsplan.

 

Vær den første til at bedømme dette produkt